به گزارش چادر ایرانی و به نقل از ایرنا، در این مراسم که  با حضور اسدالله سلیمانی مدیر عامل انجمن فعالان حوزه حجاب و عفاف کشور،  علیرضا حقیقی مدیر شتاب‌دهنده مرکز فن‌آوری رایمون، ابوالقاسم شیرازی نماینده اتحادیه پوشاک، حسن‌پور نماینده بسیج اصناف، مهندس نیری، دبیر ستاد  توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز برگزار شد.

 سلیمانی در این مراسم با یادآوری شرایط  ویژه کشور (شیوع ویروس کرونا) و تحمیل فشار بر تولیدکنندگان محصولات حجاب و  عفاف، برگزاری این نمایشگاه را راهکاری برای اتصال تولیدکنندگان،  توزیع‌کنندگان و مصرف‌کنندگان این حوزه دانست.


مدیرعامل انجمن فعالان حوزه حجاب و عفاف  کشور گفت: انجمن تولید کنندگان حجاب و عفاف به دلیل وجود خلا در حوزه حجاب و  عفاف کشور از سال ۹۵ به عنوان یک تشکل مردم نهاد و یک گروه جهادی وارد این  عرصه شد.
وی افزود: کارگروه مد و لباس، بسیج اصناف در تشکیل این انجمن  حامی ما بودند، ما نیز به عنوان کسانی که دغدغه فرهنگی داریم و شغل و  معیشت ما در این حوزه بود، سعی کردیم تعریف درستی از حجاب را در جامعه مطرح  کنیم.
سلیمانی تصریح کرد: در حوزه حجاب و عفاف هر جا احساس خلا و ضعف  کردیم اولین گروهی بودیم که به این موضوع پرداختیم و با حمایت های مسئولین  توانستیم اتفاق های خوبی را در این حوزه رغم بزنیم و امیدواریم با تشکیل  مجلس یازدهم همچنان در این راه ثابت قدم باشیم و هرچه بیشتر از تولید  کنندگان و مصرف کنندگان حمایت کنیم.
مدیر عامل انجمن فعالان حوزه حجاب و  عفاف کشور افزود: برای جمهوری اسلامی ایران زیبنده نیست که امروز یک  فروشگاه مستقل حجاب در سطح کشور نداریم. ما سعی می کنیم کالاهای حجاب را به  عنوان کالاهای فرهنگی معرفی کنیم و از این طریق محصولات حجاب را با قیمت  مناسب در دسترس عموم قرار دهیم.
وی گفت: نمایشگاه عفاف و حجاب همه ساله  همزمان با نمایشگاه قرآن برگزار می شد که امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا و  رعایت فاصله گذاری اجتماعی به صورت مجازی برگزارشد.
سلیمانی تصریح  کرد: این نمایشگاه  به صورت مجازی تولید کنندگان و مصرف کنندگان را در  شرایط سخت اقتصادی در کنار هم قرار می دهد تا اندکی از آسیب هایی که شرایط  کنونی به آنها تحمیل کرده است را جبران کند.
مدیر عامل انجمن فعالان  حوزه حجاب و عفاف کشور افزود: استقبال بی نظیر تولیدکنندگان در این  نمایشگاه موتور محرکی برای انجمن و ادامه فعالیت ها در این حوزه با هدف  حمایت از تولید کنندگان است. امیدواریم مردم بتوانند به خوبی از این  محصولات استفاده کنند و بخشی از خسارت هایی که مردم و تولید کنندگان در این  مدت متحمل شده اند را جبران کنیم.
وی در پایان اصناف را پرچمدار جبهه  مقاومت سیاسی دانست و  از نماینده اتحادیه پوشاک کشور خواست؛ بدون در نظر  گرفتن جواز کسب(برای افرادی که برای این جواز اقدام کرده‌اند) تسهیلاتی که  به فعالان این حوزه اختصاص می یابد تعلق پیدا کند.
امیدواریم شاهد بالندگی کشور در شرایط پسا کرونا باشیم
 مدیر شتابدهنده مرکز فن آوری رایمون نیز در سخنانی گفت: مرکز نو آوری و  شتابدهی رایمون با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و ستاد اجرائی  فرمان  امام در راستای منویات مقام معظم رهبری در حوزه حجاب و عفاف و در راستای  مسئولیت اجتماعی خود در فعالیت های نوآوران در حوزه استارت آپ و و رسانه  های خلاق و دانش بنیان فعالیت های متنوعی را انجام می دهد.
علیرضا  حقیقی افزود: یکی از استارت آپ هایی که در طرح شتابدهی رایمون ورود پیدا  کرد استارت آپی بود که محصول آن سامانه حجاب و عفاف است. پس از برگزار نشدن  نمایشگاه قرآن و رعایت فاصله اجتماعی نیاز به برگزاری این نمایشگاه به  صورت مجازی بیشتر احساس شد و با هماهنگی انجمن، اتحادیه و بسیج این  نمایشگاه به صورت مجازی برگزار شد.
وی تصریح کرد: این سامانه با سرمایه  گذاری به ارزش یک میلیارد ریال آغاز به کارکرد که ۵۰ درصد شتاب دهنده  رایمون و ۵۰ درصد را استارت آپ سرمایه گذاری کرد. تلاش ما این است، این  سامانه به محل بررسی، تحقیق و خرید محصولات حجاب و عفاف در کشور تبدیل شود و  به بهبود کسب و کارهای صنایع خلاق کمک کند و شاهد بالندگی کشور در شرایط  پسا کرونا باشیم.


مسئله حجاب و عفاف در هیچ شرایطی تعطیل‌بردار نیست
 رئیس اتحادیه پوشاک تهران با تشکر از انجمن برای برگزاری این نمایشگاه  مجازی در شرایط کرونا گفت: امروز فرصت خوبی است که در فضای مجازی مخاطبان  را مورد خطاب خود قرار دهیم. بحث کرونا باعث شد در حوزه پوشاک درهم ریختگی  ایجاد کند و تولیدکنندگان نتوانند محصولات خود را به درستی عرضه کنند.
 ابوالقاسم شیرازی افزود: این نمایشگاه نشان داد مسئله حجاب و عفاف در هیچ  شرایطی تعطیل‌بردار نیست و نمایشگاه قرآن فرصتی برای ارائه محصولات حجاب  بود و امروز اتحادیه با برگزاری انلاین این نمایشگاه پل ارتباطی خریدار و  تولید کننده است.
من به عنوان نماینده اتحادیه پوشاک در همه موارد حامی انجمن هستیم و خواسته انجمن را بر دیده منت می گذارم .
 وی تصریح کرد: با هماهنگی انجمن در اتحادیه شرایطی را فراهم می کنیم و  برای تمام افرادی که در انجمن عضو و افرادی که در تولید محصولات  فرهنگی،حجاب و عفاف دخیل هستند پروانه تولید دریافت کنند.


معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری، از حرکت پویای اصناف حمایت می‌کند
 دبیر ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز، معاونت علمی و فن آوری ریاست  جمهوری نیز در این وبینار گفت: این رویداد از چند جهت قابل تامل است، این  رویداد در ادامه استفاده از فن‌آوری و نو آوری در کشور به صورت مجازی در  حال برگزاری است و در حوزه مد و پوشاک فعالیتی نو آورانه است که با هم  افزایی مجموعه هایی که در این حوزه در کنار هم جمع شده اند در حال شکلگیری  است.
مهندس نیری افزود: افتتاحیه این نمایشگاه با میلاد مسعود امام حسن  (ع) همزمان شده است که جای تامل دارد، ما هم در معاونت علمی و فن آوری  ریاست جمهوری در بعد فرهنگی و حمایت در حوزه علمی و فن آوری در خدمت این  حرکت پویا و رو به جلو هستیم.  
وی خاطرنشان ساخت: حمایت از استارت آپ  هایی با این رویکرد در حوزه وظیفه معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری و  ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز است و امیدواریم با همکاری همه ارگان  ها شاهد روند رو به رشد این اتفاق مبارک باشیم.
 

تعدیل قیمت چادر
رئیس  بسیج اصناف کشور نیز در این وبینار گفت: با شیوع ویروس کرونا در حوزه  اقتصادی کشور مشکلاتی برای تولید کنندگان ایجاد شد و دوستان ما در انجمن  بسیجی وار در این حوزه وارد شدند و بنابر فرمایش مقام معظم رهبری که باید  وارد فضای مجازی شویم، با وارد کردن تولید کنندگان به بازاری مجازی در  برطرف کردن چالش های اقتصادی کشور برای این فعالان حوزه حجاب و عفاف سعی و  تلاش کردند.
حسن پور با ابرازامیدواری از اینکه این حرکت را به خوبی به  پایان برسانیم، گفت: حوزه حجاب و عفاف در جامعه ما مظلوم است و کسانی که  وارد این حوزه می شوند مجاهدت فی سبیل الله انجام می دهند و ما در بسیج  اصناف تمام تلاش خود را برای کمک به این حوزه می کنیم. یکی از دغدغخه های  ما کاهش قیمت چادر است که فعالیت هایی در این حوزه انجام شده است.
این نمایشگاه مجازی، ۲۰ اردیبهشت‌ماه لغایت ۱۰ خردادماه در پایگاه اینترنتی www.hijab99.ir برقرار است.